Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Ženski nahrbtnik Živa modro bel

60,00 

Ženski nahrbtnik Živa modro bel je večji nahrbtnik športno elegantnega videza primeren za vse tiste, ki potrebujete več prostora za vse vaše stvari.

Razpoložljivost: 1 na zalogi

Ženski nahrbtnik Živa modro bel je večji nahrbtnik športno elegantnega videza primeren za vse tiste, ki potrebujete več prostora za vse vaše stvari.

Narejen je iz kvalitetnega umetnega usnja. V notranjosti je podložen z bombažem.

V notranjosti ima en odprt žep za drobnarije kot so ključi, telefon, robčki, ki se ti običajno valjajo po nahrbtniku in jih skozi iščeš. Nahrbtnik ima nastavljivi naramnici in ročaj, da ga lahko obesiš.

Barva: modra, srebrn pas, bel s pikicami

Velikost cca.: 34 x 5 x 36 cm

Ženski nahrbtnik Živa modro bel – priporočila za vzdrževanje:

Zaščitite izdelke pred zunanjimi vplivi

Usnje je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive kot so: voda, neposredni sončni žarki, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Umetno usnje pa večinoma ni občutljivo na vodo, zato se lahko nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Tako naravno kot umetno usnje je potrebno zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Preprečite stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol … Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom kot je npr. jeans.

Ročno delo, narejeno v mojem ateljeju od začetka do konca.
Teža 0,36 kg
Dimenzije 34 × 5 × 36 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Ženski nahrbtnik Živa modro belŽenski nahrbtnik Živa modro bel
60,00 

Razpoložljivost: 1 na zalogi

Scroll to Top