Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Ženski nahrbtnik Živa moder puder roza

65,00 

Ženski nahrbtnik Živa moder puder roza je večji nahrbtnik športno elegantnega videza primeren za vse tiste, ki potrebujete več prostora za vse vaše stvari.

Narejen je iz kvalitetnega umetnega usnja. V notranjosti je podložen s kompaktno prešito podlogo

Nahrbtnik ima 2 žepa: enega večjega na zadrgo spredaj in enega manjšega odprtega v notranjosti za drobnarije kot so ključi, telefon, robčki, ki se ti običajno valjajo po nahrbtniku in jih skozi iščeš.

Nahrbtnik ima nastavljivi naramnici in ročaj, da ga lahko obesiš.

Barva: modra, srebrn pas, rosegold piramide

Velikost cca.: 34 x 5 x 36 cm

Na voljo po naročilu

Ženski nahrbtnik Živa moder puder roza je večji nahrbtnik športno elegantnega videza primeren za vse tiste, ki potrebujete več prostora za vse vaše stvari.

Narejen je iz kvalitetnega umetnega usnja. V notranjosti je podložen s kompaktno prešito podlogo.

Nahrbtnik ima 2 žepa: enega večjega na zadrgo spredaj in enega manjšega odprtega v notranjosti za drobnarije kot so ključi, telefon, robčki, ki se ti običajno valjajo po nahrbtniku in jih skozi iščeš. Ima nastavljivi naramnici in ročaj, da ga lahko obesiš.

Barva: modra, srebrn pas, rosegold piramide

Velikost cca.: 34 x 5 x 36 cm

Ženski nahrbtnik Živa moder puder roza – priporočila za vzdrževanje:

Zaščitite izdelke pred zunanjimi vplivi

Usnje je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive kot so: voda, neposredni sončni žarki, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Umetno usnje pa večinoma ni občutljivo na vodo, zato se lahko nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Tako naravno kot umetno usnje je potrebno zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Preprečite stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol …

Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom kot je npr. jeans.

Ročno delo, narejeno v mojem ateljeju od začetka do konca.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Ženski nahrbtnik Živa moder puder roza, ženski nahrbtnik, ženski nahrbtnik na vrvice, ženska moda, nahrbtnik, modni nahrbtnik na vrvice, modni nahrbtnikŽenski nahrbtnik Živa moder puder roza
65,00 

Na voljo po naročilu

Scroll to Top