Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Politika zasebnosti

Nazadnje posodobljeno: 13-Nov-2022
Datum začetka veljavnosti: 20-Nov-2022

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje politiko družbe TASIA FASHION, Iztok Stanković s.p., Poletiči, Slo 6272, Slovenia, email: info@tasiafashion.com, telefon: 041360364 o zbiranju, uporabi in obdelavi vaših podatkov ob uporabi naše spletne strani ( https://tasiafashion.com ).(Spletno mesto). Z dostopom ali uporabo tega spletnega mesta, soglašate z zbiranjem, uporabo in obdelavo vaših podatkov v skladu s to Politiko zasebnosti. Če z njo ne soglašate, ne dostopajte do spletnega mesta in ga ne uporabljajte.

Ta pravilnik o zasebnosti lahko spremenimo kadar koli brez predhodnega obvestila in bo objavljen kot revidirana Politika zasebnosti na spletnem mestu. Spremenjena politika zasebnosti bo pričela veljati 180 dni po tem, ko je revidiran pravilnik bil objavljen na spletnem mestu. vsako vaše nadaljnje dostopanje in uporaba spletnega mesta, bo pomenilo vaše sprejemanje in strinjanje s spremenjeno Politiko zasebnosti. Zato priporočamo, da občasno pregledate to stran.

 1. Podatki, ki jih zbiramo:

  Zbrali in obdelali bomo naslednje osebni podatki o vas:

  1. Ime
  2. Priimek
  3. Email
  4. Telefonsko številko
  5. Datum rojstva
  6. Naslov

 2. Kako zbiramo vaše podatke:

  Podatke o vas zbiramo/prejemamo na naslednje načine:

  1. Ko kot uporabnik izpolnite obrazec za registracijo ali kako drugače oddate osebne podatke
  2. Z vašo interakcijo s spletnim mestom
  3. Iz javnih virov

 3. Kako uporabljamo vaše podatke:

  Podatke o vas, ki jih zbiramo, bomo uporabili za naslednje namene:

  1. Trženje/promocijo
  2. Ustvarjanje uporabniškega računa
  3. Pričevanja
  4. Ciljno oglaševanje
  5. Upravljanje naročil strank
  6. Zaščito spletnega mesta
  7. Upravljanje uporabniškega računa

  Če bomo želeli vaše podatke uporabiti za kateri koli drugi namen, vas bomo prosili za soglasje in uporabili vaše podatke le na podlagi prejetega vašega soglasja in le za namene za katere bo soglasje podano, razen če se to od nas zahteva drugače po zakonu.

 4. Hramba vaših podatkov:

  Vaše osebne podatke bomo hranili za 90 dni do 2 leti po tem, ko je bil prekinejen uporabniški račun račune ali za toliko časa dokler niso bili izpolnjeni nameni za katere so bili podatki zbrani, kakor je podrobno opisano v tej Politiki zasebnosti. Nekatere podatke bomo morali zadržati za daljše obdobje kot npr vodenje evidenc / poročanje v skladu z veljavno zakonodajo ali zaradi drugih zakonitih razlogov kot je uveljavljanje zakonitih pravic, preprečevanje goljufije itd. Preostale anonimne podatke in pridružene podatke, s katerimi vas ni možno identificirati (neposredno ali posredno), bodo lahko shranjeni za nedoločen čas.

 5. Vaše pravice:

  Po veljavni zakonodaji imate pravico do dostopa in popravka ali izbrisa vaših osebnih podatkov, pravico do kopije vaših osebnih podatkov, pravico do omejidve obdelave vaših osebnih podatkov, prosite za skupno rabo (prenos) vaših osebnih podatkov drugemu subjektu, imate pravico do preklica podanih soglasij, pravica do vložitve pritožbe z zakonskim pooblastilom in podobnimi drugimi pravicami kot je lahko relevantno v skladu z veljavno zakonodajo. Za uveljavljanje teh pravic, nam lahko pišete na info@tasiafashion.com. Odgovorili bomo na vaše zahteve v skladu z veljavno zakonodajo.

  Lahko se odjavite od neposredne trženjske komunikacije, ki jo izvajamo za marketinške namene tako, da nam pišete na info@tasiafashion.com.

  Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih podatkov oz prekličete soglasja za obdelavo istih za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati ali uporabljati storitev, za katere so bili vaši podatki potrebni.

 6. Piškotki itd.

  Če želite izvedeti več o tem, kako jih uporabljamo in vaše izbire v zvezi s to sledilno tehnologijo, si oglejte našo Politiko piškotkov.

 7. Varnost:

  Za nas je varnost vaših podatkov zelo pomembna in uporabili bomo vse razumne varnostne ukrepe, da bi preprečili izgubo, zlorabo ali nepooblaščeno spremembo vaših podatkov v našem upravljanju. Vendar glede na inherentna tveganja ne moremo zagotoviti absolutne varnosti in posledično temu ne moremo zagotoviti ali jamčiti varnosti vseh osebnih podatkov, ki nam jih posredujete in to storite na lastno odgovornost.

 8. Pooblaščenec za pritožbe / varstvo podatkov:

  Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede obdelave vaših podatkov, ki so na voljo pri nas, lahko našemu pooblaščencu za pritožbe pošljete e-pošto na naslov TASIA FASHION, Iztok Stanković s.p., Poletiči, email: info@tasiafashion.com. Vaše pomisleke bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo.

Politika zasebnosti ustvarjena z CookieYes.

Scroll to Top