Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Izdelaj si svoj unikat

V moji mali ustvarjalnici izdelujem unikatne izdelke po vaših željah. Detajlom posvečam veliko pozornost, saj je vsaka malenkost pomembna.

Ker želim, da z mojimi izdelki izraziš svojo notranjo lepoto navzven, se ti z veseljem posvetim in prisluhnem tvojim željam…

Vse izdelke, ki jih vidiš v galerijah na spletni strani so bili izdelani po naročilu strank in niso na zalogi. Služijo zgolj kot primeri za ideje.

Vsak izdelek, ki ga ponujam ti lahko naredim po tvojih željah. Kaj to pomeni? To pomeni, da ga lahko naredim v drugih barvah, vzorcih, materialu, ki ga imam trenutno na razpolago, lahko jim prilagodim velikost (če se da), naredim dodaten žep, volančke, našijem aplikacijo, ime, itd…

Sprehodi se po galeriji izdelka, ki te zanima, da dobiš idejo ali pa ti prav določen pade v oko.  Če imam na voljo še material, lahko naredim enak izdelek, kot je ta, ki ti je všeč.

Za naročilo mi piši na info@tasiafashion.com ali izpolni kontaktni obrazec. Lahko pa me kontaktiraš tudi na FB ali IG.

Cena izdelka po naročilu je lahko nekoliko drugačna od teh, ki so navedene na spletni strani. Odvisno od izbranega materiala, dodatnih žepov in drugih detajlov, zaradi katerih se lahko tako čas izdelave kot tudi cena materiala spremeni.

Scroll to Top

Izdelaj si svoj unikat