Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Torbica Nataša bež z mašnico

41,00 

Torbica Nataša bež z mašnico je namenjena vsem ženskam, ki imajo rade majhne torbice in ne potrebujejo veliko stvari s seboj. Je majhna, elegantna in polkrožne oblike. Zapira se na zadrgo. Naramnica je sestavljena iz umetnega usnja in verižice za elegantnejši izgled. Naramnica je nastavljiva tako, da si lahko njeno dolžino regulirate same. V notranjosti ima en odprt žepek za drobnarije (po želji ga lahko naredim tudi na zadrgo)  in na hrbtni strani še enega na zadrgo.

Na voljo po naročilu

Torbica Nataša bež z mašnico je namenjena vsem ženskam, ki imajo rade majhne torbice in ne potrebujejo veliko stvari s seboj. Je majhna, elegantna in polkrožne oblike.

Narejena je iz kvalitetnega umetnega usnja, podložena je z bombažem.
Zapira se na zadrgo. Naramnica je sestavljena iz umetnega usnja in verižice za elegantnejši izgled. Naramnica je nastavljiva tako, da si lahko njeno dolžino regulirate same. V notranjosti ima en odprt žepek za drobnarije (po želji ga lahko naredim tudi na zadrgo)  in na hrbtni strani še enega na zadrgo.
Velikost: 26 x 21 x 7 cm
Torbica Nataša bež z mašnico – priporočila za vzdrževanje:
Zaščitite izdelke pred zunanjimi vplivi

Usnje je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive kot so: voda, neposredni sončni žarki, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Umetno usnje pa večinoma ni občutljivo na vodo, zato se lahko nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Tako naravno kot umetno usnje je potrebno zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Preprečite stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol … Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom kot je npr. jeans.

Ročno delo, narejeno v mojem ateljeju od začetka do konca.
Teža 0,09 kg
Dimenzije 12,5 × 16 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Torbica Nataša bež z mašnico, ženska torbica, ženska moda, modni dodatki, srednja torbica, unikatna torbica, polkrožna torbica, ženska, poletna modaTorbica Nataša bež z mašnico
41,00 

Na voljo po naročilu

Scroll to Top