Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Zimska kapa s cofom ali brez cofa

Ženske kape in šali ter trakovi za ušesa Tasiafahion so najboljša izbira, ko padejo temperature. Modne na vsakem koraku.

Prehodna kapa

Kapa je modni dodatek, ki te bo grel. S hladnejšim vremenom, padavinami in vetrom pridejo na vrsto toplejša oblačila, kot so rokavice, šali in kape. Prehodna kapa je najbolj primerna za jesen in pomlad oz. za kraje kjer ni pretirano mrzlo. 

Zimska kapa s cofom ali brez

Zimska kapa s cofom ali brez cofa je udobna ženska zimska kapa. Pokrije tudi ušesa in tako prepreči, da bi jih dosegel mraz. Idealna je za zimske sprehode ali smučarske dogodivščine.

Šal tulček

Šal tulček, nekateri ga poimenujejo tudi šal cevka, drugi spet šal buff. Veliko imen ima ta šal cevaste oblike. Skupno vsem pa je to, da so praktični za uporabo, saj se ga enostavno natakne čez glavo.

Služi kot zaščita za vratni predel in je hkrati tudi lep okras. Lahko je navaden za prehodno obdobje ali pa toplo podložen za zimske dni.

Ženski trak za ušesa

Ženski trak za ušesa je obvezen kos oblačila v hladnejših mesecih, saj zaščiti ušesa pred vetrom in mrazom. Izdelan je iz raztegljivega in kvalitetnega materiala.

Kot praktični modni dodatek skrbi, da tudi v najbolj vetrovnih razmerah, vaši lasje ne zakrivajo vašega obraza.

Neskončni šal

Ženski neskončni šali so zelo topli in vsestranski. Gre za mehek šal, ki se dvakrat ovije okoli vratu. Služi kot zaščita za vratni predel ali kot lep modni dodatek, ki dá vašemu outfitu pikico na i.

Trikotna ruta šal

Zelo privlačen in moderen modni dodatek za ženske, ki bo ščitil vaš vratni predel pred mrazom in popestril vaš outfit.

Scroll to Top