Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Torbe in torbice

Si ljubiteljica torbic? Zate imam na voljo 7 različnih modelov ženskih torb. Izbiraš lahko med velikimi in malimi, okroglimi in oglatimi, za vsak okus se nekaj najde. Izdelane so iz umetnega usnja ali vodoodpornega materiala.

Nahrbtniki

Nahrbtniki Tasia so primerni za vse tiste ženske, ki jim je pomembno, da jih pri gibanju nič ne ovira in da imajo proste roke. V ponudbi najdete štiri popolnoma različne modele. Izdelani so iz kvalitetnega umetnega usnja ali vodoopornega materiala.

Toaletke

Toaletka je nepogrešljiv pripomoček vsake ženske. Vanjo lahko pospraviš nakit, ličila, telefon in vse tiste drobnarije, ki se ti valjajo po torbici. Izdelane so iz kvalitetnega umetnega usnja. 

Izbiraš lahko med dvema velikostima: malo in veliko toaletko.

Torbica za damske vložke in/ali tampone

Da ti v tistih dneh meseca ne bo neprijetno pred sodelavci ali partnerjem, ko boš morala na wc sem ustvarila etui oz. torbico za higienske vložke ali tampone v živahnih vzorcih in barvah. 

Ženske kape in šali ter trakovi za ušesa

Ženske kape in šali ter trakovi za ušesa Tasiafahion so najboljša izbira, ko padejo temperature. Modne na vsakem koraku. Prehodne kape iz bombaža. Tople zimske kape s cofom ali brez. Navaden ali turban trak za ušesa.

Scroll to Top