Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Torbica za pleničke bež prešita

28,00 

Torbica za pleničke bež prešita je super pripomoček za vse mamice katerih otroci nosijo pleničke. Zakaj?  Ker imaš vse lepo pospravljeno na enem mestu: pleničke, vlažilne robčke, rezervno dudico, kremico za ritko, fiziološko raztopino in še marsikaj…

Na voljo po naročilu

Torbica za pleničke bež prešita je super pripomoček za vse mamice katerih otroci nosijo pleničke. Zakaj?  Ker imaš vse lepo pospravljeno na enem mestu: pleničke, vlažilne robčke, rezervno dudico, kremico za ritko in še marsikaj…

Torbica ima predalček za vlažilne robčke, predalček za 2-3 pleničke, obešanko za rezervno dudico in 3 žepke za kremice, fiziološko raztopino, dokumente ali druge drobnarije.
Zunanjost je izdelana iz bombaža, umetnega usnja ali poliestra, notranjost pa iz bombaža. Zapira se na magnetni gumb.
Velikost: 25 x 18 cm.

Torbico je možno personalizirati z imenom otroka. V kolikor bi želela tako potem mi pošlji mail na: info@tasiafashion.com.

Torbica za pleničke bež prešita – priporočila za vzdrževanje:
Zaščitite izdelke pred zunanjimi vplivi

Usnje je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive kot so: voda, neposredni sončni žarki, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Umetno usnje pa večinoma ni občutljivo na vodo, zato se lahko nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Tako naravno kot umetno usnje je potrebno zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Preprečite stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol … Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom kot je npr. jeans.

Ročno delo, narejeno v mojem ateljeju od začetka do konca.
Teža 0,09 kg
Dimenzije 12,5 × 16 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Pleničarka bež prešita, nosečka, nosečnost, mamica, torbica za pleničke, organizacija pleničke, srečka nosečka, mlada mamica, novopečena mamicaTorbica za pleničke bež prešita
28,00 

Na voljo po naročilu

Scroll to Top