Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Mala toaletka črna vrtnice

15,00 

Toaletka je nepogrešljiv pripomoček vsake ženske. Vanjo lahko pospraviš nakit, ličila, robčke, vložke, telefon, slušalke in vse tiste drobnarije, ki se ti valjajo po torbici. Izdelane so iz kvalitetnega umetnega usnja. Idealna za manjše torbice. Izdelana je iz kvalitetnega umetnega usnja. V notranjosti je podložena z bombažem. Zapira se na zadrgo. Velikost: 19 x 11 cm

Na voljo po naročilu

Toaletka je nepogrešljiv pripomoček vsake ženske. Vanjo lahko pospraviš nakit, ličila, telefon, slušalke, robčke, vložke in vse tiste drobnarije, ki se ti valjajo po torbici. Izdelane so iz kvalitetnega umetnega usnja.

Izbiraš lahko med dvema velikostima: malo in veliko toaletko.

Mala toaletka črna vrtnice je idealna za manjše torbice.

Izdelana je iz kvalitetnega umetnega usnja. V notranjosti je podložena z bombažem.

Zapira se na zadrgo.

Velikost: 19 x 11 cm

Mala toaletka črna vrtnice – priporočila za nego in čiščenje torbic iz umetnega usnja:
Zaščitite izdelke pred zunanjimi vplivi

Usnje je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive kot so: voda, neposredni sončni žarki, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Umetno usnje pa večinoma ni občutljivo na vodo, zato se lahko nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Tako naravno kot umetno usnje je potrebno zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Preprečite stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol … Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom kot je npr. jeans.

Teža 0,04 kg
Dimenzije 19 × 0,5 × 11 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Mala toaletka črna vrtniceMala toaletka črna vrtnice
15,00 

Na voljo po naročilu

Scroll to Top