Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Etui za dokumente srednji črn lisičke

39,00 42,00 

Ne veš kam pospraviti vse dokumente, da so na enem mestu in vedno pri roki? Etui za dokumente srednji črn lisičke je prava izbira. Narejen je iz trpežnega poliestra in umetnega usnja, ravno prave velikosti, da gre v vsako žensko torbico.

Etui je možno personalizirati z imenom otroka. V kolikor bi želela takega potem izberi v rubriki možnosti izberi “etui za otrokove dokumente z imenom” in mi v opombe naročila napiši ime otroka. Slika etuija z imenom je simbolična – je samo za prikaz kako izgleda ime na etuiju.

Opomba: Prosim, upoštevajte, da se lahko izdelek zaradi vzorca in proizvodnega procesa ter svetlobnih pogojev pri fotografiranju nekoliko razlikuje od tistega na sliki. Kljub temu vam zagotavljamo, da bo izdelek ustrezal opisu in kakovostnim standardom.

Ne veš kam pospraviti vse dokumente, da so na enem mestu in vedno pri roki? Etui za dokumente srednji črn lisičke je prava izbira. Narejen je iz trpežnega poliestra in umetnega usnja, ravno prave velikosti, da gre v vsako žensko torbico. Zapira se z magnetnim gumbkom tako, da so vsi dokumenti na varnem.

Srednji etui za dokumente ima 2 velika žepa za materinsko in cepilno knjižico, potne liste ter 4 manjše predalčke za zdravstvene, osebne izkaznico ter ostale kartice, ki jih nujno potrebuješ.

Etui je možno personalizirati z imenom otroka. V kolikor bi želela takega potem izberi v rubriki možnosti izberi “etui za otrokove dokumente z imenom” in mi v opombe naročila napiši ime otroka. Slika etuija z imenom je simbolična – je samo za prikaz kako izgleda ime na etuiju.

Velikost: 13,5 x 17 cm.

Etui za dokumente srednji črn lisičke  – priporočila za vzdrževanje:
Zaščitite izdelke pred zunanjimi vplivi

Usnje je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive kot so: voda, neposredni sončni žarki, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Umetno usnje pa večinoma ni občutljivo na vodo, zato se lahko nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Tako naravno kot umetno usnje je potrebno zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Preprečite stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol … Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom kot je npr. jeans.

Ročno delo, narejeno v mojem ateljeju od začetka do konca.
Teža 0,09 kg
Dimenzije 12,5 × 16 cm
Etui za otrokove dokumente

Etui za dokumente, Etui za dokumente z imenom

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Etui za dokumente srednji črn lisičke, nosečka, nosečnost, mamica, otrokovi dokumenti, organizator dokumentov, organizacija otrokovih dokumentovEtui za dokumente srednji črn lisičke
39,00 42,00 Izberite možnosti
Scroll to Top