Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Etui za dokumente mali črno srebrn

36,00 

Ne veš kam pospraviti vse dokumente, da so na enem mestu in vedno pri roki? Etui za dokumente mali črno srebrn je prava izbira. Narejen je iz trpežnega umetnega usnja, ravno prave velikosti, da gre v vsako žensko torbico.

Na voljo po naročilu

Ne veš kam pospraviti vse dokumente, da so na enem mestu in vedno pri roki? Etui za dokumente mali črno srebrn je prava izbira. Narejen je iz trpežnega umetnega usnja, ravno prave velikosti, da gre v vsako žensko torbico. Zapira se z magnetnim gumbkom tako, da so vsi dokumenti na varnem.

Mali etui za dokumente ima 2 velika žepa za cepilno knjižico, pasaport ter 4 manjše predalčke za zdravstveno in osebno izkaznico ter ostale kartice, ki jih nujno potrebuješ.

Velikost: 12,5 x 16 cm.

Etuije je možno personalizirati z imenom otroka. V kolikor bi želeli takega potem mi pošljite mail na: info@tasiafashion.com.

Etui za dokumente mali črno srebrn – priporočila za vzdrževanje:
Zaščitite izdelke pred zunanjimi vplivi

Usnje je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive kot so: voda, neposredni sončni žarki, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Umetno usnje pa večinoma ni občutljivo na vodo, zato se lahko nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Tako naravno kot umetno usnje je potrebno zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Preprečite stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol … Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom kot je npr. jeans.

Ročno delo, narejeno v mojem ateljeju od začetka do konca.
Teža 0,110 kg
Dimenzije 12,5 × 16 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Etui za dokumente črno srebrnEtui za dokumente mali črno srebrn
36,00 

Na voljo po naročilu

Scroll to Top