Unikatni

Rok dobave je 10 – 14 delovnih dni. Ob naročilu nad 100€ je poštnina BREZPLAČNA.

Etui za dokumente velik črn s češnjami

42,00 45,00 

Ne veš kam pospraviti vse dokumente, da so na enem mestu in vedno pri roki? Etui za dokumente velik črn s češnjami je prava izbira. Narejen je iz trpežnega umetnega usnja, ravno prave velikosti, da gre v vsako žensko torbico.

Etui je možno personalizirati z imenom otroka. V kolikor bi želela takega potem izberi v rubriki možnosti izberi “etui za otrokove dokumente z imenom” in mi v opombe naročila napiši ime otroka. Slika etuija z imenom je simbolična – je samo za prikaz kako izgleda ime na etuiju.

Ne veš kam pospraviti vse dokumente, da so na enem mestu in vedno pri roki? Etui za dokumente velik črn s češnjami je prava izbira. Narejen je iz trpežnega umetnega usnja, ravno prave velikosti, da gre v vsako žensko torbico. Zapira se z magnetnim gumbkom tako, da so vsi dokumenti na varnem.

Velik etui za dokumente ima 2 velika žepa za materinsko knjižico, pasaport, cepilno knjižico in izvide ter 6 manjših predalčkov za zdravstveno in osebno izkaznico ter ostale kartice, ki jih nujno potrebuješ.

Velikost: 14 x 20 cm.

Etui je možno personalizirati z imenom otroka. V kolikor bi želela takega potem izberi v rubriki možnosti izberi “etui za otrokove dokumente z imenom” in mi v opombe naročila napiši ime otroka. Slika etuija z imenom je simbolična – je samo za prikaz kako izgleda ime na etuiju.

Etui za dokumente velik črn s češnjami – priporočila za vzdrževanje:
Zaščitite izdelke pred zunanjimi vplivi

Usnje je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive kot so: voda, neposredni sončni žarki, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Umetno usnje pa večinoma ni občutljivo na vodo, zato se lahko nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Tako naravno kot umetno usnje je potrebno zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Preprečite stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol … Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom kot je npr. jeans.

Ročno delo, narejeno v mojem ateljeju od začetka do konca.
Teža 0,116 kg
Dimenzije 14 × 20 cm
Etui za otrokove dokumente

Etui za dokumente, Etui za dokumente z imenom

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Etui za dokumente češnjevi cvetoviEtui za dokumente velik črn s češnjami
42,00 45,00 Izberite možnosti
Scroll to Top